lördag 31 mars 2012

Från Toulouse till Århus

Sarkozy förbjuder imamer att komma in i Frankrike. Han har kniven på strupen. När kommer nästa terrorattack? Vilka blir nästa offer för jihad och ritualmord?

Jag kan tänka mig att Nicolas Sarkozy inte är populär hos islamister. Men att han inte heller är populär hos det politiskt korrekta etablissemanget är oroväckande. Han har (visserligen ganska halvhjärtat) försökt göra upp med en förortskultur, som gör livet till ett helvete för kvinnor och judar och bögar. Om vi böjer oss för krav och hot är vi illa ute.

Blodiga bombdåd i södra Thailand. Men om man blundar så finns inte islams jihad. Inte underligt att vissa inbillar sig vara "anti-rasister" när angriper dem som kritiserar islam.

En röd-grön allians mellan marxistiska och muslimska gatugäng har tydligen tänkt sig att krossa Århus idag lördag.
Orsaken är att Danish Defence League ska hålla en manifestation mot islamisering, vilket ger vänsterns stormtrupper chansen att hålla en stenkastningsmanifestation FÖR islamisering.

Nu ska ett par norska islamister vittna till fördel för Breivik. Vid rättegången ska de visa att han inte nödvändigtvis haft paranoida föreställningar när han sagt att muslimerna försöker ta över Europa.
Det finns således en likhet mellan Mohamed i Frankrike och Breivik i Norge: i båda fallen är islam motivet till de hemska dåden. Läs mer:

Reepalu och Stockholmssyndromet