lördag 18 februari 2012

Geert Wilders en välsignelse för demokratin men nu trampar han fel

Det holländska Frihetspartiet har en webbsida som uppmanar holländare att rapportera in klagomål mot polska, rumänska och bulgariska invandrare. Varför klaga på dem? Om de försvinner kommer ju ännu fler muslimska invandrare!

Holland har frambringat flera framstående kritiker av islam. Frihetspartiets ledare Geert Wilders förtjänar att höras:

Jag tror inte att islam är förenligt med vårt västerländska sätt att leva. Islam är ett hot mot västerlandets värden. Jämställdheten mellan kvinnor och män respektive homosexuella och heterosexuella, åtskiljandet av kyrkan från staten, yttrandefriheten – alla befinner de sig under stor press på grund av islamiseringen. Mina damer och herrar: islam och frihet, islam och demokrati, är oförenliga. De är värden som står i motsats till varandra.

Inte undra på att Winston Churchill kallade Adolf Hitlers bok “Mein Kampf” för “den nya koranen för tro och krig, svulstig, ordrik, oformlig men kärnfull vad gäller budskapet”. Som ni vet gjorde Churchill denna jämförelse mellan Koranen och Mein Kampf i sin bok “Andra världskriget”, ett mästerverk, för vilket han fick Nobelpriset i litteratur. Churchills jämförelse mellan Koranen och Mein Kampf stämmer verkligen på pricken. Koranens kärna är att uppmana till jihad. Jihad betyder många saker och är arabiska för strid. Kampf är tyska för strid. Jihad och kampf betyder exakt samma sak.