måndag 17 oktober 2011

Politiskt inkorrekt avslöjande av islamiseringen av Sverige via SR/SVT

Bloggen PI uppmärksammar ett reportage som Sveriges Television visade häromdagen. Unga män och pojkar badade i havet utanför Mogadishu, Somalias huvudstad och tyckte det var underbart. I reportaget fick männen representera alla människor på det sätt som är vanligt i den muslimska världen. Inget nämndes om att kvinnorna hålls i flyktinglägret i staden, inhöljda i klädsjok, tagandes hand om barnen. Inte ens småflickorna får uppleva det underbara i att svalka av sig i den Indiska oceanens vatten.

"Det är ett problem när vi i Sverige tar över den muslimska världens värderingar av vem som är människa. Det är ett enormt problem när kvinnor i de muslimska enklaverna i vårt land görs osynliga genom att inte betraktas som människor, utan som en varelse som är hälften värd jämfört med mannens värde. Detta är en del av den islamisering av Sverige som pågår med kontinuerliga små steg. När befinner vi oss i den tyranni som de små stegen forslar oss fram emot?"

Vid moskébyggen görs ofta framstötar om minareter med högtalare, vilket ställer till en del förvirring hos svenska beslutsfattare. Men de debattörer som åberopar "sekulariseringen" för att tillåta muslimska böneutrop känner inte till historien. Det är ju tack vare kristendomen vi fått en åtskillnad mellan religion och politik. "Ge till Gud vad som tillhör honom, och ge till kejsaren vad som tillhör honom," sa Jesus.
Islam är en totalitär lära som inte gör denna åtskillnad, och naturligtvis skulle radikala muslimer avskaffa vår klockringning om de fick en chans.

Varför ringer kyrkklockorna klockan 12 varje dag? Läs här:
Kyrkklockor är frihetsklockor