onsdag 11 maj 2011

Illegala invandrare

Greker och italienare får ta stöten när illegala invandrare väller in från Afrika och Asien. Bara till Grekland har det kommit en halv miljon på tre år. Det händer att folk blir uppretade över den medföljande brottsligheten och attackerar invandrare. Svenska media tvekar inte att kalla dem som tar lagen i egna händer för nynazister, fast det borde räcka med att kalla dem för en mobb. När sedan invandrarna kommit hela vägen till Sverige kallas de inte längre illegala, utan papperslösa. Fint och snällt ska det vara, så länge man inte opponerar sig.

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron. Med tanke på den våldsamma förföljelsen av invandringskritiker kan Sverige knappast längre betraktas som ett demokratiskt land.

Amerika har fått en president som är lika sanslöst politiskt korrekt som det svenska mediedrevet. "Kanske de behöver en vallgrav, kanske de vill ha krokodiler i den," raljerar Obama om Republikanernas krav på strängare gränsbevakning mot Mexiko. Men det är helt tydligt att de som inte respekterar USAs lagar när det gäller att ta sig in i landet, inte heller bryr sig om lagarna när de väl är där...

läs vidare >>