onsdag 15 september 2010

Valkampen en miljardteater för att undvika verkliga förändringar

De etablerade partierna tävlar om vem som lyckas kasta mest skit på Sverigedemokraterna. Att de påstås vara "främlingsfientliga" är bara en förevändning för att hålla dem utanför maktens korridorer. Men det är inte för att de inte gillar utlänningar som SD vill begränsa invandringen, det är för att säkra Sveriges framtida välstånd.

Som integrationsministern säger: ”Man kan välja att inte känna sig hemma”. Tur att Sabuni är svart, annars skulle hon beskyllas för "rasism" eftersom hon faktiskt säger samma sak som SD:s ledare Åkesson: "Den är svensk som ser sig som svensk".

Två påståenden som inte är ett dugg rasistiska eller främlingsfientliga, eller hur? De där begreppen har snart förlorat all innebörd och används bara för svärta ner meningsmotståndare när argumenten tryter.

En stor del av de flyktinginvandrare och deras anhöriga som kommer till Sverige är inte kvalificerade för den svenska arbetsmarknaden och kommer aldrig att bidra med några skatteintäkter. Det var länge sedan det behövdes jordbruksarbetare och industriarbetare i vårt land. Numera krävs det ofta högskoleutbildning.

När de rödgröna skyller nedskärningarna i välfärden på den borgerliga regeringen tar de således gruvligt fel. Den enda möjligheten för att få reda på vad invandringen kostar är att SD kommer in i riksdagen och får möjlighet att använda Riksdagens utredningstjänst som servar riksdagsmännen med fakta.

Frågan om invandringens kostnader är ett så stort tabu att statsministern till och med trampar på Sveriges grundlag för att hålla SD ute! Reinfeldt gick till hårt angrepp mot SD i samband med att en sverigedemokratisk politiker blev torterad och knivskuren i Malmö av den extrema gatuvåldsgruppen AFA. Enligt Tidningarnas telegrambyrå har han gjort ett uttalande där han legitimerar våldet mot Sverigedemokraterna och menar att det våld partiet drabbas av är förståeligt.

Begriper han inte att han på detta sätt ger AFA en signal om att det är tillåtet att använda våld mot mot vårt demokratiska system? Om han inte kunde förmå sig att fördöma dådet borde han åtminstone haft vett att hålla tyst...

läs vidare >>