torsdag 26 augusti 2010

Broderskapsrörelsen i den religiösa torktumlaren

Läser att Humanisterna menar "att stat och kommun inte ska gynna en viss religion på en annans bekostnad". En relativistisk inställning som bäddar för kulturskymning. Men de finns de som är värre:

Den socialdemokratiska Broderskapsrörelsen har utsett integrationsminister Sabuni och utbildningsminister Björklund till sina fiender. Orsaken är att dessa vågat sätta ner foten när det mångkulturella experimentet urartat. De har vågat göra något så politiskt icke-korrekt som att försvara vår västerländska kristna civilisation.

Broderskapsrörelsen kallade sig tidigare kristen men numera är den bara lite religiös i största allmänhet. För att den inte skulle tyna bort helt i sin gudlösa socialdemokratiska omgivning släpptes muslimer in i organisationen. En effekt blev att att blunda för det hårda tryck som kristna lever under i islamiska länder, liksom för de problem med hederskultur som Sverige fått.

Broderskaparna vill att vi ska tolerera islam till den milda grad att "samhället kan utveckla en gemensam högre kultur", som fyra S-märkta höga företrädare uttryckte det. Med andra ord är det en sammansmältning av kristendom och islam som föresvävar dem.

En omöjlig uppgift eftersom religionerna är varandras motsatser. I islam finns inte den gyllene regeln, "gör inte mot andra vad du inte vill att de ska göra mot dig". Det är ingen universalistisk religion, kvinnor räknas knappt, och icke-muslimer inte alls.

Likaså saknas tio Guds bud, tvärtom finns det verser i Koranen som detaljerat förklarar när det är rätt att ljuga, stjäla och mörda.

Det Muslimska Brödraskapet är ett politiskt islamistiskt parti som bildades i Egypten 1929, och finns idag i många länder. En av Broderskapsrörelsens närmaste muslimska samarbetspartners, Sveriges muslimska råd SMR, är ideologiskt inspirerade av Muslimska Brödraskapet.

Islam & Politik är namnet på en ny socialdemokratisk veckotidning. Tanken är att den ska spridas hela Ramadan fram till valet, så att de muslimska väljarna lockas in sossarnas valbås.

Det är jättebra att Socialdemokratin här före valet tydligt bekänner färg. Det rör sig inte bara om Mona Sahlins koketterande med islam. Tack vare sossarna får det ökända Muslimska Brödraskapet sin propaganda finansierad av det svenska presstödet.

Läs mer: Den religiösa torktumlaren